нашите услуги

как можем да ти помогнем?

ТЕС

Техника, известна като “психологическата акупунктура”. Само за минути помага да се справим със стреса и негативните емоции по нов, безболезнен начин.

Пренареждане на матрицата

Метод, с който ние буквално пренареждаме даден спомен на подсъзнателно ниво с нова положителна картина, която носи положителни убеждения.

ПМ на раждането

Метод, който лекува родилната травма.

Тета Хийлинг

Иновативен метод за мигновена трансформация на убеждения и модели.

ПЕАТ

Първични енергии – активация и трансформация е енергийна терапия, която бързо, лесно и елегантно премахва цели вериги от травми, без да предизвиква свръхемоционални реакции

Метафизична анатомия

Работи с травмите, инстинктите и отговорите на тялото, още преди да се формират убежденията. 

Цветолечение с есенциите на д-р Бах

Лечебната енергия на цветята повишава вибрациите ни и отпушва канали в съзнанието, за да живеем и действаме по-позитивно.

Анализ на жива капка кръв

Метод, даващ бърза картина за общото здравословно състояние на пациента. Позволява откриването на болести, още преди да са се появили симптоми.

Арт Терапия с Неврографика

Цветосбъдване на нова реалност. С този метод променяме нагласата на клиента и му помагаме да разреши наболели въпроси и проблеми чрез създаването на асоциативни рисунки.

K-Power

Кинезиологична практика, използвана за постигане на енергиен баланс, с цел по-ефективно справяне със стреса.

Не си сигурна кой метод е най-подходящ за теб? Заяви опознавателна среща с нас, за да открием най-доброто решение конкретно за твоята ситуация.